Sticla pentru amenajari interioare - Usi de sticla

Pereti despartitori din sticla

     In cazul in care doriti ca locuinta dumneavoastra sa para mai mare, mai aerisita si mai luminata, peretii despartitori din sticla reprezinta cea mai eficienta solutie. Pe langa impactul pozitiv asupra designului interior,  peretii despartitori din sticla sunt practici si usor de instalat. Mai mult, partitiile interioare schimba utilitatea spatiului dorit si permit crearea unui joc intre lumini si umbre, dozand curajos nevoia de intimitate.

Alegeti pereti despartitori din sticla laminata

     Oricare ar fi produsul Saint-Gobain Glass utilizat pentru peretii despartitori din sticla din interiorul locuintei dumneavoastra, cel mai important aspect este siguranta. Sticla laminata reprezinta o solutie sigura pentru peretii despartitori, datorita faptului ca, in caz de spargere, particulele de sticla adera la stratul intermediar PVB, prevenind riscul accidentarilor casnice. Mai multe detalii despre sticla laminata gasiti aici. - link catre pagina de Siguranta si securitate

Compartimentati-va locuinta simplu si sigur, cu pereti despartitori din sticla Saint-Gobain!

DESCRIERE

     SGG PLANILAQUE® EVOLUTION este o sticla lacuita al carei aspect lucios este obtinut prin depunerea si prelucrarea termica a unui lac foarte rezistent pe una din suprafete.

APLICATII

     SGG PLANILAQUE® EVOLUTION imbina intr-un mod inovativ cromatica intensa si stralucirea sticlei. Aceasta sticla este cea mai buna solutie atunci cand dorim sa punem in evidenta personalitatea unui interior cu ajutorul culorilor.
     Sticla SGG PLANILAQUE® EVOLUTION poate fi utilizata atat pentru amenajarea spatiilor non-rezidentiale(hoteluri, magazine, muzee, cinematografe, teatre etc.), cat si pentru spatii rezidentiale.
     De asemenea, ea poate fi folosita si ca o componenta a mobilierului sau ca solutie eleganta de partitionare a spatiului interior.

AVANTAJE

     Design modern, aliniat tendintelor actuale din domeniul amenajarilor interioare
     SGG PLANILAQUE® EVOLUTION aduce un plus de culoare si lumina peretilor si pieselor de mobilier, prin aspectul inovativ si creativ.
     Aceasta sticla ofera si un beneficiu nou: poate fi folosita ca tabla de scris cu marker-ul, fiind usor de curatat si intretinut.
     In plus, aceasta noua utilizare permite si economisirea spatiului. Amplificate de stralucirea sticlei, culorile vii ale SGG PLANILAQUE® EVOLUTION lumineaza interioarele si anima mediul ambiant cu reflexii si stralucire.
     Suprafete cu un finisaj ideal si durabil
     Suprafata din spate a panoului este acoperita cu un lac care protejeaza sticla impotriva deteriorarii si asigura durabilitatea culorii SGG PLANILAQUE® EVOLUTION. Astfel, luciul sticlei lacuite este foarte intens, ceea ce confera culorilor mai multa stralucire.
     Rezistenta la umiditate
     Datorita compozitiei speciale a lacului, sticla SGG PLANILAQUE® interioare cu umiditate crescuta – bucatarii si bai.

GAMA

     SGG PLANILAQUE® EVOLUTION este produsa in 17 nuante, conform celor mai noi tendinte in design-ul interior, ce pun accentul pe folosirea culorilor naturale, calde. Aceste culori se imbina perfect cu diferitele materiale utilizate in amenajarea interioarelor, atat cu cele naturale, cat si cu cele pe baza de plastic.
     In 2015, SGG PLANILAQUE® EVOLUTION este produsa in sapte nuante* noi, pentru interioare inspirate din natura:

POSIBILITATI DE PRELUCRARE

     SGG PLANILAQUE® EVOLUTION poate fi taiata, slefuita si perforata ca orice oglinda obisnuita.
     In procesare, sticla trebuie asezata cu partea lacuita in jos, pe o suprafata curata pentru a evita deteriorarea lacului.
     SGG PLANILAQUE® EVOLUTION poate fi personalizata prin aplicarea unor modele decorative pictate pe suprafata sticlei, poate fi de asemenea gravata sau laminata.
     SGG PLANILAQUE® EVOLUTION contribuie la mentinerea calitatii aerului din interior, respecta reglementarile normative de control al emisiilor de formaldehide si alte componente organice volatile (VOCs).

NORME ȘI REGLEMENTARI

     Rezistenta la foc
     SGG PLANILAQUE® EVOLUTION indeplineste cerintele Clasei B-s1-d0 privind rezistenta la foc.

Protectia mediului

     SGG PLANILAQUE® EVOLUTION este un produs multifunctional:
     Nu reprezinta o amenintare pentru sanatate, emisiile de COV* (compusi organici volatili) si de ceea ce inseamna o atmosfera curata, nepoluata in interior. Este o sticla ecologica: nu contine metale grele (plumb) sau componente chimice toxice**.
     * Produsul apartine clasei de calitate A+, clasa in conformitate cu noile reglementari privind protectia mediului.
     ** Nu contine substante periculoase, in conformitate cu REACH.
     SGG PLANILAQUE® EVOLUTION contribuie la mentinerea unui mediu sanatos, nepoluat. Sticla respecta cele mai stricte standarde*** in domeniul controlului emisiilor de formaldehida si altor compusi organici volatili (COV).
     *** in conformitate cu standardul ISO 16000.

Siguranta

     SGG PLANILAQUE® STADIP este o sticla laminatalacuita ce imbina eleganta SGGPLANILAQUE® EVOLUTION cu protectia unei sticle laminate. In caz de spargere, cioburile raman lipite de filmul PVB, conform standardului EN12600. SGG STADIP PLANILAQUE® 66,2 este cotat in clasa 2B2.

Scari si balustrade de sticla

Interioare moderne, cu scari si balustrade din sticla Saint-Gobain Glass!

     Pentru interior, scarile si balustradele de sticla reprezinta un element foarte important, aducand personalitate spatiului amenajat, fie ca acesta este o cladire de birouri sau o cladire comerciala.
     Pentru a creea spatii care se diferentiaza prin personalitatea lor, sticla este materialul de constructie recomandat de design-ul contemporan. Scarile si balustradele de sticla sunt in ton cu noile tendintele de amenajare, ce urmaresc crearea unei atmosfere speciale, jocul dintre forma si lumina.

     Sticla este surprinzatoare pentru priviri, asigurand in acelasi timp si o experienta neobisnuita. Fragilitatea ce pare a fi intrinseca acestui material se dovedeste a fi, de fapt, un suport absolut sigur pentru pasii dumneavoastra.

     Sticla laminata este materialul din care sunt produse toate aceste elemente. Astfel, rezistenta pe care ar asigura-o treptele sau balustradele clasice din lemn, metal sau ciment, se regaseste si in scarile si balustradele de sticla Saint-Gobain Glass.

Sticla pentru amenajari interioare - Usi de sticla

Clasice sau culisante, usile de sticla va transforma locuinta.

     Pentru spatiul locuintei, combinarea sticlei cu alte materiale este o optiune des utilizata. Astfel, un obiect comun tuturor locuintelor se poate transforma intr-un obiect unicat, precum usile de sticla decorativa.

     Usile de sticla ofera eleganta si luminozitate, fiind un element distinctiv in orice ansamblu arhitectural.

Pentru siguranta si securitate, optati pentru usi de sticla laminata!

Sticla pentru design interior - Compartimentari din sticla

Compartimentari din sticla pentru interioare cu stil

     Nevoia de apropiere, de spatiu, de luminozitate, dorinta de libertate si lipsa barierelor sunt cateva dintre motivele pentru care putem alege sticla ca material pentru pereti si compartimentari. Nu desparte, ci apropie, nu ascunde, ci invaluie, nu expune, ci protejeaza. Pentru orice spatiu si pentru orice destinatie, compartimentarile din sticla sunt acum accesibile cu sticla Saint-Gobain Glass.

     Siguranta si securitatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vorbim despre cladirile non-rezidentiale. Sticla laminata reprezinta o solutie sigura pentru compartimentarile din sticla. In cazul in care peretele de sticla se sparge, fragmentele(cioburile) raman lipite de filmul de laminare, fiind eliminat riscul de ranire. In plus, cioburile nu se imprastie si este redus si riscul de accidentare ulterioara.